De Modderduivel is in de revisie

Mijn boek Modderduivel heb ik helemaal teruggehaald. Iedereen die aan het meelezen was: excuus. Het kan even gaan duren. Het is een soort haarspeldbochtenweg het schrijven van een boek: je komt wel steeds hoger maar gaat wel steeds een heel eind terug voordat je weer een bocht kunt nemen die je omhoog brengt. Ik werk er hard aan, dat beloof ik en ik zorg dat het hele verhaal, inclusief de manier waarop de tweeling uiteindelijk de Modderduivel de baas wordt. Maar nu dus even achter gesloten deuren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.