Modderduivel

Nog even een update over Modderduivel. Het verhaal begint behoorlijk een eigen leven te leiden en ik weet niet waar dat naar toe gaat. Ik begin het zelf ook spannend te vinden omdat ik echt niet weet waar het me gaat brengen . Daar komt bij dat werkelijkheid en fictie langzamerhand beginnen te mengen. Ik was nu zo’n week of drie geleden een paar jongemannen tegengekomen die precies uit de Casamance en Gambia naar Europa waren gekomen, net als mijn hoofdpersoon in de Modderduivel en een van hen heb ik mijn telefoonnummer gegeven. ik heb nu af en toe contact met hem, hij verblijft hier in Amsterdam en probeert zijn hoofd boven water te houden. Hij doet ook een beroep op mij om hem daarbij te helpen. Ik kan het niet laten om hem in mijn hoofd af en toe te laten samenvallen met mijn hoofdpersoon Sholo. Maar daarmee doe ik hem onrecht want hij is echt. Niet doen dus.
Maar ik zou er niet eens meer erg verbaasd over zijn als straks blijkt dat hij alleen met zijn naam verschilt van Sholo maar dat hij verder wel met hem samenvalt en dat fictie overstapt naar de werkelijkheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.