Modderduivel 2

Ik schrijf elke dag, het is een beetje zoals het was toen ik in Spanje was en de eerste versie van dit boek schreef. Het komt er uit in een stroom. Een stroom die een nieuwe bedding zoekt. Het is nog steeds het verhaal van de Spaanse Margela en de Senegalese tweeling Koutou en Sholo maar ik vertel het heel anders.En zo dienen zich nieuwe perspectieven aan en komen nieuwe bijfiguren tot leven en verdwijnen andere. En ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer weet waar het verhaal me naar toe gaat voeren.
Sholo is net weer terug gekomen bij zijn moeder en heeft haar in een paar woorden verteld wat hem overkomen is toen hij pas zijn eerste passen had gezet uit huis. Toen hij de wereld ging veroveren en er meteen uitgeplukt werd door de menseneter BenKhidoum.
Margela is er ook, zij is met hem naar Senegal gegaan. Het lijkt alsof ze hier gekomen is om haar eigen verleden te snappen maar eigenlijk is ze op een andere missie. De strijd tegen mensenhandel en kindermisbruik.
Ik ben heel nieuwsgierig wat de Modderduivel voor rol speelt. Margela begint in die rol te geloven en ik zelf ook. Maar ik ben er nog niet helemaal achter wat de Modderduivel precies wil….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.