Tussenwereld

Vanavond het ik een nieuw hoofdstuk geschreven voor m’n boek Olifantman en modderduivel. (Misschien moet het toch gewoon Modderduivel worden, maar dat komt later) Het nieuwe hoofddstuk moet eerste hoofdstuk worden om het verhaal daardoor meer begrijpelijk te maken . Het heet: Tussenwereld en ik moet bekennen dat ik graag schrijf over die wereld. Ik vertel in dit hoofdstuk dat de hoofdpersoon Sholo aan een hele groep toehoorders vertelt over de duivel Iblis. Hoe die van Allah toestemming kreeg om vanuit een tussenwereld de mensen zijn raad in te fluisteren. Wij in Europa noemen deze Iblis de duivel. Het is de gevallen engel, zowel bekend in de koran als in de bijbelse geschiedenis.
Is deze Iblis een hoofdpersoon in het boek? Dat zou zomaar kunnen gebeuren denk ik nu ik dit verhaal heb zien groeien….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.