Geen toeval

natuurlijk is het geen toeval dat professor Jan Latten nu ineens gehoor krijgt voor zijn boodschap over de gevolgen van migratie. In het interview met de Volkskrant dat vandaag is gepubliceerd zegt hij: “Wat we meer en meer zien is dat de hoogopgeleiden ook meer en meer de behoefte hebben zich te koppelen. Dat worden dan de pokerkoppels en die zoeken elkaar ook weer op. Ik spreek nu als sociaal darwinist.” Het is goed dat hij zelf nog even de aandacht vestigt op het label dat aan z’n gedachten hangt: sociaal darwinist.
Net een maandje nadat minister Blok van buitenlandse zaken na zijn onwetendheid over bevolkingssamenstelling van andere landen dan Nederland ongeneerd te hebben geëtaleerd begon over wat mensen in hun genen hebben dat hen verhinderd zich met anderen met een andere cultuur of uit een andere etnische groep te verbinden.
Of het wordt bon ton om bij de quasi wetenschap uit de twintiger en dertiger jaren aan te knopen of de weg wordt gebaand voor een regering die zich richt op de verlangens van de PVV / FvD / VVD.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.