Vrijheid

Hoera! De training staat in de etalage.  En op vrijdag 9 april vaart de topzeilschoener Vrijheid de haven van Lelystad uit met aan boord 30 passagiers die de training gaan volgen. De zeilen worden gehesen en een ontdekkingsreis begint. De training is speciaal bedoeld voor de portier, de baliemedewerk(st)er, de receptionist(e), de telefonist(e) in de publieke dienstverlening . Dat zijn de mensen die bepalend zijn voor de mate van toegankelijkheid. Deze training voor de medewerkers is echt een cadeautje en zij zullen er van kunnen genieten!

De volgende dag pas komen ze terug, Zingend en met veel zin om om het geleerde uit te proberen. De training is niet duur en biedt heel veel. Niet alleen een onvergetelijke zeiltocht op een prachtige schoener maar ook zanglessen en oefeningen die het dagelijkse werk kunnen vergemakkelijken en verrijken.

Die training moet een succes worden!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.