Verwaarlozing

Mijn blog van vandaag noem ik: verwaarlozing. Veel te lang heb ik u, die altijd mijn blogs zoekt, verwaarloosd. Mijn laatste blog dateert al van twee maanden terug en ook daarvoor heeft u wel heel erg lang moeten wachten eer er weer een nieuw blog je verscheen. Gebeurde er zo weinig dat het vermelden waard was? Nee, dat is het niet. Het komt vooral doordat u niet heeft gereageerd op al die vorige blogs.

Ik mis een antwoord!

Dus het is begonnen niet door mijn verwaarlozing van u maar doordat u mij verwaarloosde! Ik beloof echter beterschap. Vanaf vandaag zal ik weer elke twee weken een blog schrijven en tussendoor steeds uit blijven kijken naar uw reacties!

Daarom nu een rechtstreekse oproep!

Wij zoeken bestuursleden! Wij, dat zijn Natasha de Haan en Bart Versteeg  en ik gaan een stichting oprichten. Bart is de beoogde voorzitter van het bestuur van deze nieuwe stichting. Doelstelling van de stichting zal zijn om te bevorderen dat overal in nederland leerlingen van middelbare scholen hun maatschappelijke stage kunnen inzetten om samen met ervaringsdeskundige vrijwilligers de (on-)toegankelijkheid van nederland in kaart te brengen. Iedereen kan winnen met zulke projecten! Naast die kostbare ervaring in de samenwerking levert het waardevolle informatie op die veel frustratie kan voorkomen en draagt het bij aan een toeganeklijker samenleving.

Dus: spreekt het u aan en wilt u  aan dit initiatief  bijdragen? Laat het weten via e-mail of telefoon. Alvast bedankt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.