Verhalen

Afgelopen maandag heb ik meegewerkt aan de Verwendag Vreugdehof. U begrijpt dat dit een geweldige dag was. Vreugdehof is een woonzorgcentrum van de Osiragroep. Het is ook een flink uit de kluiten gewassen woongebouw, zo’n 8 verdiepingen hoog, dat gebouwd is toen de hele wijk Buitenveldert in Amsterdam Zuid net gebouwd was. Plaatjes van de Vreugdehof vind u hier. De verwendag was opening van een hele feestweek vanwege het 40-jarig bestaan en het verwennen was het werk van Vof Brilliant en medewerkers van de Vreugdehof. Ikzelf was één van de zintuigartiesten van Brilliant. Brilliant organiseert op verzoek dit soort evenementen in zorginstellingen. De formule is simpel en daarom is de naam Brilliant ook heel passend: zintuigartiesten bieden М©М©n op М©М©n aan de mensen die in de zorginstelling verblijven (iedereen die ze daar tegenkomen…) iets aan waarin het verwennen van één zintuig in het middelpunt staat en dat alles met slechts één doel: een glimlach te voorschijn toveren. Hard lachen mag ook.

 

Mijn zintuig is het oor: ik vertel verhalen. Ik heb de hele dag door glimlachen als beloning gekregen. Het was voor mij een echte verwendag.

De formule van Brilliant mag iedereen gebruiken! Verwen een oog, een oor, een neus of een tong of een hand en verdien een glimlach…. Het kan elke dag een verwendag maken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.