Toegankelijk 2

Zoals ik in mijn vorige blog schreef: veel van de bezoekers van de conferentie lieten mij weten dat ze mijn presentatie wel inspirerend vonden maar niet zagen waarvoor ik nu in te schakelen ben. Met andere woorden: wat heb ik, als zelfstandig adviseur, precies te bieden? Mijn antwoord is: dat stel ik het liefst samen met de mogelijke opdrachtgever vast. Mijn aanbod is niet een duidelijk afgerond product maar een antwoord op een probleem waar u met uw instelling, uw bedrijf zich mee gekonfronteerd ziet. In de miniconferentie over toegankelijkheid waren aanbieders van diensten in zorg en welzijn en afnemers van die diensten aan het woord over het onderwerp toegankelijkheid. Ik heb me hardop afgevraagd wat ik aan hun verhaal dat beide kanten: aanbod en vraagzijde heeft belicht, toe te voegen heb. Mijn antwoord is dit: Ik heb toegankelijkheid op de tafel gelegd en het uit elkaar gehaald. Ben er opnieuw naar gaan kijken en heb benoemd wat nodig is om effectief en doortastend een goede toegankelijkheid te realiseren. Mijn aanbod is om dat ook te doen voor de problemen die u tegenkomt bij het optimaliseren van dienstverlening en de toegang tot die dienstverlening. Ik zal graag met u als opdrachtgever bekijken waar de problemen zitten en op basis daarvan mijn aanbod met u definieren. En aan de slag gaan als we het eens zijn geworden. Ik ga nu op bezoek bij u.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.