Sociale broedplaats

Uitnodiging

Hierbij nodig ik u allemaal uit voor het bijwonen van een symposium over het model Sociale broedplaats. Bert van Schagen heeft een boek geschreven dat binnenkort uit gaat komen. (werk-) Titel: Casus Troost. In dit boek beschrijft hij de methode Sociale broedplaats, die hij met zijn collega’s de afgelopen 20 jaar heeft ontwikkeld en toegepast in het kerk- en Buurtwerk in Amsterdam Oost. Ik zal zelf ook de presentatie doen. De titel daarvan luidt: Sociale broedplaats.2 Presentie, compassie en toegankelijkheid. Het symposium is in het kerkelijk centrum Anna Bon in de Tweede Oosterparkstraat nummer 246 in Amsterdam. De zaal is goed bereikbaar ook voor rolstoelgebruikers via zorgcentrum Kastanjehof.

We willen met dit symposium meer bekendheid geven aan deze werkwijze die in de praktijk is ontwikkeld en veel te bieden heeft aan welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.