Radio Steunkous

Dit is de website van Radio Steunkous: www.radiosteunkous.nl Over een uur word ik geinterviewd door Radio Steunkous. Live! Spannend!

Het zal gaan over de Truus Schilplezing die volgende week dinsdag is en waarin Iris van der Reijden zal spreken over de zorgen die mensen zich maken over de veranderingen in het zorgaanbod. Ik zal zelf ook een kort verhaal houden.

Ik vind het heel leuk om geinterviewd te worden. ik heb de naam van deze zender altijd erg leuk gevonden maar ik heb er misschien nog nooit naar geluisterd. Waarom niet? Het komt deels doordat ik vrijwel nooit naar de radio luister met voorbedacht rade. Het is altijd toevallig. Maar misschien is het ook wel omdat ik denk: ik behoor niet tot de doelgroep van Radio Steunkous. Die zendt immers uit voor mensen die zorg nodig hebben…. En dat is nou precies waar het in deze Truus Schilplezing over zal gaan: laat het tot je doordringen dat iedereen, jijzelf dus ook, ooit zorg nodig heeft. Is het nu niet dan misschien over een jaar of over 30 jaar…. Maar die dag komt en dan helpt het als je er over nagedacht hebt hoe dat zal zijn en of je je op je kant van iemand die zorg vraagt hebt voorbereid.

Dus: luister naar Radio Steunkous en ga ook luisteren naar de Truus Schilplezing. Op dinsdag 2 juni om 17.00 uur in de Muiderkerk. Linnaeusstraat Amsterdam

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.