noharm = ahimsa

Gisteren meldde een vriend mij dat hij de website had bekeken. Hij wenste me veel succes en vertelde ook dat hij net had ontdekt dat no harm in feite de vertaling is van het begrip Ahimsa. Ahimsa…dat is de samenvatting van de leer en de missie van Mahatma Gandhi. WМБt een geweldig voorbeeld! Ik heb mijn bedrijfsnaam veranderd: noharm is geworden: noharm-ahimsa. Die naam is tegelijk mijn missie: beschadig niet en doe niemand kwaad. Zo staat mijn bedrijf vanaf vandaag geregistreerd bij de kamer van koophandel in Amsterdam: noharm ahimsa. Adviesbureau voor sociale toegankelijkheid nr. 34352364.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.