no harm

Had ik al verteld dat de naam van mijn bedrijf korter is geworden? Vanaf nu heet mijn bedrijf: no harm. De betekenis daarvan is niet veranderd. Sommigen van u die mijn tweets ontvangen zullen het hebben gemerkt: ik heb mijn twitter-account opengesteld voor de Partij voor de Dieren om er reclame te maken voor de partij in het kader van de verkiezingscampagne. Ik ben sinds een paar jaar lid van deze partij en beveel die partij daarom graag aan voor deze verkiezing. 

Natuurlijk ben ik het niet in alles eens met de Partij voor de Dieren. Dat ligt niet in mijn aard om het hМ©М©lemaal eens te zijn met alle standpunten en acties van een partij maar met de hoofdstroom van de ideeen van deze partij ben ik het hartgrondig eens. Zoals ik het zie is daar de kern: Opkomen voor de allerzwaksten in onze samenleving: de dieren, die geen enkele stem hebben maar wel op alle mogelijke manier worden gerbuikt, misbruikt en bepaald door hoe wij , de mensen, hier leven, dat is de basis voor opkomen voor gelijke rechten van alle levende wezens.Dus zeker ook voor alle mensen, ook de mensen die na ons zullen komen en dan een leefbare wereld verdienen en niet een gestripte, leeggeplukte wereld.

Ik hoop dat morgen de Partij voor de Dieren zetels erbij wint zodat ze met nog meer kracht hun boodschap in de politiek kunnen laten horen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.