Mist

Op 21 juni stap ik naar voren en overhandig m’n boek aan mr. Hans Anker tijdens de presentatie bijeenkomst in de Doopsgezinde kerk in hartje Leeuwarden. In dat boek heb ik beschreven wat met mij gebeurde op m’n vijfde, onderweg van school naar huis en wat dit daarna voor gevolgen heeft gehad. En hoe ik dit onderzocht heb en een manier heb gevonden om daar greep op te krijgen. En mezelf te accepteren en van mezelf te gaan houden.

Daar sta ik dan. Mijn boek is vanaf dat moment te koop en kan door iedereen gelezen worden. ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben in m’n boek. En ik hoop dat ik, door dit te doen, ook al heb ik er zestig jaar voor nodig gehad om er achter te komen, onder ogen te zien en er boven te gaan staan, er nu aan bijdragen kan dat anderen die seksueel misbruikt worden of anders mishandeld dat ook zullen kunnen en liefst veel eerder dan ik!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.