Hakken en breken

Vandaag ben ik eens flink gaan hakken en breken op de website. Was wel nodig na de verhuizing en hacking. Heeft u het gemerkt? Niet alleen waren alle plaatjes erg beschadigd, ook heeft er korte tijd een boodschap op de website gestaan die niet van mij afkomstig was maar van een hacker! ik heb het zelf niet gezien maar het is beschreven als een jihadistisch filmpje….Jammer dat ik het niet zelf heb gezien. 

Maar goed, nu heb ik bijna alle plaatjes verwijderd en ook bijna alle links naar filmpjes en documenten. Teksten heb ik ingekort en hier en daar wat niet-functionele kleur weggepoetst. Ik hoop dat u tevreden bent over het resultaat.

Het geeft ruimte  en dat is helemaal goed. no harm is niet stil blijven staan en ik doe nu andere dingen dan drie jaar geleden toen deze website de lucht in ging. De grootste verandering is dat ik niet meer zo bezig ben met het zoeken van ingangen in instituties om daar mijn boodschappen af te kunnen leveren over toegankelijkheid en compassie. Ik ben blij als die mogelijkheid er wel is maar ben me gaan richten op het zelf realiseren van een goede toegankelijkheid.

Allereerst in Inloophuis Czaar51. Ik ben heel blij met de kans die ik hier heb gekregen van de Stichting Oekumenisch Kerk- en Buurtwerk Amsterdam oost om aan het Inloophuis te werken. Het is heerlijk werk! De vele bezoekers zijn blij met de mogelijkheden die zij hier vinden en zijn blij met de investeringen in hun huis. Het huis ziet er mooi uit: het is kleurig, opgeruimd en echt goed toegankelijk en bruikbaar. En de buurtbewoners die er gebruik van maken weten dat het van hen zelf is. en dat ze er zelf de plek van maken die zij zich wensen. 

Daarmee brengen zij de basisregel van de compassie in de praktijk: doe voor de ander wat je voor jezelf wensen zou. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.