Eerste van februari

Februari wordt een leuk-spannende maand want voor het eind van de maand moeten er genoeg aanmeldingen zijn voor de training op de Vrijheid. Dus heb ik folders laten drukken op mooi glanzend papier en daarmee ga ik deze maand klanten zoeken. Het is een mooi en prima product dus ik heb er vertrouwen in dat er genoeg aanmeldingen zullen komen. Februari is ook de maand dat de eerste zwaluwen terug zijn komen vliegen. Zo is daar Cas Roosenboom. www.casrooseboom.nl Hij was in Kenia en is nu weer terug. Met hem samen heb ik enige maanden de Bruidskamer van Masira bewoond en wie weet? Misschien is hij net op tijd om een nieuw project te gaan opzetten: het zaaien van tamme en paardenkastanjes in Oost om zo de verhalen door te vertellen van de bewoners van de Kastanjehof.

Ook terug is mijn goede vriend Guido http://www.gelukmanagement.com/guidodevalk/ uit Thailand komen vliegen. Ik kijk er naar uit om met hem bij te praten. Een avond praten met hem is iedere keer opnieuw een bron van inspiratie en energie geweest.

Het begint te voelen als de LENTE!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.