Een BOEK!

Vlak voor 2016 klaar was heb ik met uitgeefste Jitske Kingma, die eigenares is van uitgeverij Elikser, afgesproken dat we samen gaan werken aan de uitgave van mijn manuscript Kostbare tweeling als uitgave van haar uitgeverij! Ik ben hier heel blij mee, het voelt als een grote stap vooruit op mijn weg om me te ontplooien en tot bloei te komen.

Waarom zou dat niet kunnen, ook al ben ik de zestig al ruimschoots gepasseerd???

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.