Compassie

De conferentie op 8 september begint meer inhoud te krijgen: er komt een presentatie van uit de OSA (Ondernemersorganisatie Sociale sector Amsterdam) over het convenant dat deze organisatie vorig jaar heeft gesloten met de SGOA (de samenwerkende gehandicaptenorganisaties in Amsterdam) over het verbeteren van de toegankelijkheid van de voorzieningen van hun aangesloten instellingen voor alle Amsterdammers. Spannend! Daarnaast zal vanuit Clienten belang Amsterdam, de bundeling van belangenorganisaties waar ook SGOA nu toe behoordt, een presentatie komen met hМјn visie op toegankelijkheid en heel concreet, over de website Toegankelijk Amsterdam. Ik zal zelf met een presentatie komen die daar iets waardevols aan toe kan voegen. Ik wil zichtbaar maken hoeveel er te winnen is met investeren in toegankelijkheid. Bij mijn voorbereiding hiervoor komt steeds meer het begrip compassie naar voren. Een begrip waar je langzamerhand steeds meer over gaat horen. Op mijn website zal ik blijven schrijven over hoe de voorbereidingen vorderen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.