Boekpresentatie

In maart van dit jaar heb ik een laatste punt gezet in mijn boek en het manuscript is vervolgens klaargemaakt voor de drukker. Op 21 juni is m’n boek officieel uitgekomen en vanaf die dag kan iedereen lezen over het seksueel misbruik waarvan een klein jongetje van vijf jaar in een Fries dorpje het slachtoffer werd. Ik heb erover geschreven omdat ik nu weet dat ik nu bijna zestig jaar geleden dat kleine jongetje was. De titel van het boek is MIST en de mist waar het over gaat is de mist van afscherming en omhulling. De mist die ik zelf heb opgetrokken in mijn geheugen om niet meer te hoeven weten hoe dat was voor het kleine kind dat ik zelf ooit was. In een mensenleven is gelegenheid om te groeien en beter te worden in het leven. Ik heb eindelijk de ruimte gevoeld om terug te gaan naar deze verborgen herinnering en ook om om te gaan met de heftige gevoelens en emoties waarmee die verbonden is. In dit boek vertel ik er over.

Ik heb ook geprobeerd te beschrijven wat mij geholpen heeft om beter om te gaan met de emoties die ik opdolf. Ik denk dat ik daar nog meer over zal willen schrijven, misschien nog een boek. Maar dit boek is er nu.

De titel is dus: Mist en het boek is uitgegeven door uitgeverij Elikser.

IMG_0286

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.