Be aware!

Vandaag ontving ik een liedje via de mail. Hier is het: klik hier voor Time to make way!. 

 Volgende week is de tweede week van de maatschappelijke stage / vrijwilligersproject Kan ik binnen komen?

Het is een heel mooi project en ik heb er in mijn blog al eerder over verteld. Er komen 12 scholieren stage lopen bij Onbeperkt Oost. Onbeperkt Oost is de nieuwe belangen organisatie  van mensen met een handicap in Amsterdam Oost. In dit project gaan zij, als vrijwilliger die uit ervaring weet waar het om gaat samen met de scholieren allerlei voorzieningen in de buurt onderzoeken op toegankelijkheid en bruikbaarheid. Met een heel praktisch resultaat: er komt een duidelijk overzicht van die toegankelijkheid en bruikbaarheid op de website www.toegankelijkamsterdam.nl  . Een week van hard werken met een machtig mooi resultaat dat zeker gehaald wordt. Want de ervaring is uniek en het resultaat is veel groter dan wat er later op internet kan worden nagezocht. in de vorige stageweek verklaarden de scholieren en de vrijwilligers dat ze wijzer en rijker waren geworden door het samen optrekken. En dat gaat volgende week weer gebeuren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.